Modele per shtepi te reja

Kjo shtëpi me Kate posedon Edhe garazhin për një veturë dhe është ideale për Familje katëranëtarëshe. Është e ndërtuar në mënyrë tradicionale, nga Tullat. Posedon Katër dhoma dhe dy Banja, transmeton telegrafi. ? Në Kat gjenden tri dhoma gjumi: dhoma Kryesore e gjumit me tarracë të Madhe dhe hapësirë, e CILA është e dedikuar për gardërobë dhe dy dhoma më të Vogla të gjumit. 8. Korridori + shkallët 8, 79 m ² 9. Dhoma e gjumit 8, 42 m ² 10. Dhoma e gjumit 8, 31m ² 11. Banja 6, 33 m ² 12.

Gardëroba 2, 96 m ² 13. Dhoma Kryesore e gjumit 10, 52 m ² 1. Paradhoma 4,27 m ² 2. Korridori 6,05 m ² 5. Tualeti 0, 8m ² 6. Dhoma e ditës 25,07 m ² 7. Kuzhina 8,00 m ² ? nga garazhi kalohet në hapësirën e CILA është e paraparë për kaldajë. Po Ju paraqesim parentaleà detaj të shtëpisë e CILA është e përshtatshme për ndërtim në Parcela të ngushta. ? Në përdhese jan? të vendosura dhoma e Madhe e ditës, e CILA është e Lidhur me trapezarinë dhe kuzhinën, dhe tualeti. ? Midis dhomave është e vendosur Banja Kryesore.

Sipërfaqja e shtëpisë: 89, 53 m ² sipërfaqja e garazhit: 20, 40 m ² Sipërfaqja e Përgjithshme: 151, 14M ² Lartësia e shtëpisë: 7, 35m Kubatura: 496, 67 m ³ Gjerësia minimale e parcelës: 13, 50 m Gjatësia minimale e parcelës: 24, 20 m Pjerrësia e kulmit: 40 gradë. ? Midis tualetit dhe dhomës së ditës gjenden shkallët, të cilat çojnë në mansardë. 3. Garazhi 20, 40 m ² 4. Lokali për kaldajë 5,20 m ².